Tæppeservice

– Når du vælger Dansk Service Industri til at varetage en opgave for dig, kan du vide dig sikker på, at vi går til opgaven med professionalisme og masser af gåpåmod.

  • Vi er medlem af Danske Service
  • Rengøring siden 1924
  • Vi overholder vores aftaler
  • Vi bygger på kvalitet og faglig stolthed
  • Hos os udfører vi miljøvenlig rengøring
FÅ ET TILBUD NU

Tæppeservice København
– Hold tæpperne rene med tæpperens

Den moderne virksomhed skal helst fremstå ren og skinnende – og det gælder alle detaljer. Mange lobbyer, kontorer, gange, mødelokaler og receptioner er i dag belagt med tæpper, der dog undertiden har brug for at blive rengjort. Modsat eksempelvis linoleum og lignende underlag kan tæpper være svære at gøre rene, hvorfor professionel hjælp ofte er nødvendigt.

Hos Dansk Service Industri vil vi hellere end gerne være jeres virksomheds foretrukne hjælpende hånd, når tæpperne skal renses. Vi har mange års erfaring indenfor rengøringsbranchen, herunder også tæpperensning, hvorfor vi er en velvalgt partner, når pletter, fodsåler og snavs skal fjernes fra virksomhedens tæpper.

Tæppeservice til store og små

Vi, hos Dansk Service Industri, har igennem årene samarbejdet med både private virksomheder såvel som staten, regioner, kommuner og andre offentlige instanser, hvor omfanget af opgaverne i høj grad kan variere.

Derfor har vi i dag kapaciteten til både at varetage opgaver for små virksomheder, hvor blot få tæpper skal renses, ligesom vi også kan være store virksomheder behjælpelige, da vi ligeledes har evnerne og erfaringen til at rense store arealer med tæpper. Vores mål er altid et pletfri resultat, og vi ønsker altid at løse opgaver så hurtigt som muligt, sådan jeres virksomhed igen kan få et rent underlag at sætte fødderne på.

Kontakt os endelig, hvis du vil høre nærmere

Hos Dansk Service Industri sætter vi stor ære i at være grundige og omhyggelige, sådan vi er en attraktiv samarbejdspartner indenfor tæppeservice, tæpperens og det øvrige rengøringsfelt.

Hvis du har lyst til at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe jeres virksomhed, er du/I mere end velkomne til at kontakte os på tlf. 32 53 67 81, sådan vi kan fortælle jer, hvordan vi kan hjælpe jer med tæppeservice, tæpperens og andre opgaver, der måtte være relevante for jer.

Ring til os

Mandag - Fredag: kl. 7.00 - 17.00
Lørdag - Søndag: Lukket

Ring 32 53 67 81

DANSK SERVICE INDUSTRI ApS

Din professionelle leverandør indenfor rengøring siden 1924

Professionel rengøring
Når du vælger Dansk Service Industri til at varetage en opgave for dig, kan du vide dig sikker på, at vi går til opgaven med professionalisme og masser af gåpåmod.

Erhvervsrengøring på fleksibel vis
Vi varetager derfor gladeligt den daglige rengøring, hvor vi i fællesskab med jer planlægger, hvordan arbejdet skal forløbe.

Tilpasset kundens tid og behov
Det er vigtigt for os, at rengøringen passer ind i jeres almindelige dagligdag i virksomhed, ligesom jeres ønsker og behov skal være det styrende for opgaven.

Erhvervsrengøring i særklasse siden 1924

  • Vi er medlem af Danske Service
  • Rengøring siden 1924
  • Vi overholder vores aftaler
  • Vi bygger på kvalitet og faglig stolthed
  • Hos os udfører vi miljøvenlig rengøring
FÅ ET TILBUD NU