Tæpperens

– Når du vælger Dansk Service Industri til at varetage en opgave for dig, kan du vide dig sikker på, at vi går til opgaven med professionalisme og masser af gåpåmod.

  • Vi er medlem af Danske Service
  • Rengøring siden 1924
  • Vi overholder vores aftaler
  • Vi bygger på kvalitet og faglig stolthed
  • Hos os udfører vi miljøvenlig rengøring
FÅ ET TILBUD NU

Tæpperens København
– Vi udfører tæpperens i hele Københavnsområdet

I rigtig mange hjem og ligeledes på hotelværelser bidrager gulvtæpper til en hyggelig, nærmest hjemlig atmosfære. Som med alle andre typer gulve, er det dog også sådan med gulvtæpper, at de med tiden vil blive kedelige og triste at se på – især hvis de ikke plejes og vedligeholdes ordentligt, med de rigtige produkter og maskiner.

Synes du derfor, at dine tæpper er ved at være lidt ærgerlige at se på? Eller har du for nylig holdt en fest, hvor der i den gode stemning er spildt rødvin eller andre farverige drikkevarer på gulvtæppet? I så fald kan det sagtens være, tæpperens kan gøre det, så du slipper for at skulle skifte hele gulvtæppet – en i øvrigt både dyr og tidskrævende løsning. En af de væsentligste fordele ved tæpperens er nemlig, at det er en relativt billig og knap så tidskrævende løsning, hvor du samtidig er med til at forlænge tæppets levetid markant.

Professionel tæpperens i København og omegn

Hvis du ikke selv har modet på eller tiden til at gå i gang med rensning og rengøring af dine gulvtæpper, står Dansk Service Industri klar til at løse opgaven med tæpperens i København og omegn. DSI er et professionelt rengøringsfirma med mere end 90 års erfaring i ryggen. Således klarer vi også enhver rengøringsopgave – også rensning af tæpper – med professionelle rengøringsmidler og ditto maskiner, der både rengør og plejer de rengjorte områder.

Hvad enten du kontakter os privat eller du kontakter os på vegne af en virksomhed, institution eller måske boligforening, står vi klar til at rykke ind med knofedt og tæpperenser til at klare opgaven med tæpperens i København.

Tæpperens i København til alle typer tæpper

Forskellige tæpper kræver forskellige typer behandling – fuldstændig som forskellige trægulve, linoleumsgulve mv. gør det. Det ved vi, hos DSI, og det er med det in mente, vi står klar til at klare opgaven med at rense dine gulvtæpper. Ganske enkelt betyder det, at vi står klar med tæpperens i København, hvad enten der er tale om væg til væg tæpper, mindre gulvtæpper under spise- og stuebord, ægte gulvtæpper eller noget helt tredje, så står vi klar med sparring og den nødvendige ekspertise til at ordne opgaven for dig.

Pas på dine tæpper – få fast aftale på tæpperens i København

Særligt i boliger eller andre former for byggeri, hvor der er mange tæpper og hyppig trafik kan det være en god idé med jævnlig vedligeholdelse af gulvtæpperne. Derfor tilbyder vi, hos DSI faste aftaler på tæpperens i København og omegn. Således skal du heller ikke være bekymret for, at tæpperne bliver kedelige at se på før tid! Vi sørger nemlig for at give gulvtæpperne lige nøjagtig den behandling pleje, de har brug for, for at kunne holde så lang tid som overhovedet muligt.

Tæpperens i København udføres til attraktive priser ved DSI

Har du brug for hjælp til tæpperens i København og omegn? Eller er du interesseret i at høre mere om, hvordan vi arbejder med rensning af tæpper? Så kontakt os allerede i dag og lad os sammen finde ud af, hvordan opgaven løses bedst muligt. Samtidig giver vi gerne en knivskarp pris på rensningen af dine gulvtæpper, hvor der tages højde for faktorer såsom tæppernes stand og type, kvadratmeter mv.

Ring til os

Mandag - Fredag: kl. 7.00 - 17.00
Lørdag - Søndag: Lukket

Ring 32 53 67 81

DANSK SERVICE INDUSTRI ApS

Din professionelle leverandør indenfor rengøring siden 1924

Professionel rengøring
Når du vælger Dansk Service Industri til at varetage en opgave for dig, kan du vide dig sikker på, at vi går til opgaven med professionalisme og masser af gåpåmod.

Erhvervsrengøring på fleksibel vis
Vi varetager derfor gladeligt den daglige rengøring, hvor vi i fællesskab med jer planlægger, hvordan arbejdet skal forløbe.

Tilpasset kundens tid og behov
Det er vigtigt for os, at rengøringen passer ind i jeres almindelige dagligdag i virksomhed, ligesom jeres ønsker og behov skal være det styrende for opgaven.

Erhvervsrengøring i særklasse siden 1924

  • Vi er medlem af Danske Service
  • Rengøring siden 1924
  • Vi overholder vores aftaler
  • Vi bygger på kvalitet og faglig stolthed
  • Hos os udfører vi miljøvenlig rengøring
FÅ ET TILBUD NU