Erhvervsrengøring

– Når du vælger Dansk Service Industri til at varetage en opgave for dig, kan du vide dig sikker på, at vi går til opgaven med professionalisme og masser af gåpåmod.

 • Vi er medlem af Danske Service
 • Rengøring siden 1924
 • Vi overholder vores aftaler
 • Vi bygger på kvalitet og faglig stolthed
 • Hos os udfører vi miljøvenlig rengøring
FÅ ET TILBUD NU

Erhvervsrengøring i København
- vi gør rent i hele Københavnsområdet

Hvem klarer den daglige eller ugentlige rengøring i jeres virksomhed, institution eller flyselskab? Langt de færreste virksomheder har selv tiden til at stå for rengøringsopgaverne, og det er ganske forståeligt.

På en helt almindelig dag er der rigtig mange andre opgaver, der skal varetages for at få virksomheden til at køre på skinner, og så er der bare sjældent tid til, at den enkelte medarbejder kan svinge en støvsuger eller en klud.

Derfor kan det også være en rigtig god idé at hyre et eksternt rengøringsfirma i København til at holde det hele pænt og rent.

Et professionelt firma, der med erfaring, ekspertise og engagement står klar morgen, middag og aften til at løse enhver given opgave med 100 % kundetilfredshed for øje. Sådan et firma er Dansk Service Industri!

Rengøringsfirma i København – Grundlagt i 1924

Dansk Service Industri er et rengøringsfirma i København, nærmere bestemt med beliggenhed i Københavns Lufthavn. Virksomheden blev etableret i 1924 og har i dag mere end 90 års erfaring på bagen.

Denne erfaring anvender vi hver evig eneste dag i vores arbejde med flyrengøring, erhvervsrengøring samt andre former for rengøring til det industrielle Danmark. Vi står klar til at rykke ind, når jeres medarbejdere, passagerer eller lignende rykker ud efter en lang arbejdsdag, flyvetur osv.

Nogle af de vigtigste nøgleord for det arbejde, vi, som rengøringsfirma i København, udfører hver evig eneste dag er kvalitet, grundighed og punktlighed. Alle sammen værdier, der i sidste ende giver vores kunder det, som vi mener, er den suverænt bedste kundeservice.

Vi løser al slags rengøring for det professionelle Danmark

–Professionel rengøring i hele Københavnsområdet

Når I vælger Dansk Service Industri til at varetage rengøringsopgaver som jeres faste rengøringsfirma i København, så kan I vælge imellem en lang række forskellige ydelser, hvad enten I kontakter os for en virksomhed, en institution eller måske et af Københavns Lufthavns mange forskellige flyselskaber.

 • Daglig rengøring af kontorer samt produktions- og lagerhaller
 • Aftørring af flader
 • Rengøring af kantine, køkken, toiletter og omklædningsrum
 • Gulvrengøring, herunder støvsugning, gulvvask og tæpperens
 • Groundhandling og dry wash af fly
 • Tømning af skraldespande og opfyldning på toiletter
 • Rengøring udført af Dansk Service Industri gøres med stor respekt for miljøet og for den enkelte kunde.

Vi sætter således en ære i, at den rengøring, vi udfører, gøres så skånsomt for jer.

Rengøringsfirma i København – fleksible aftale og konkurrencedygtige priser

Vi tilbyder rengøring til attraktive og ikke mindst konkurrencedygtige priser i hele københavnsområdet og gør det med hver enkelt kundes specifikke ønsker og behov for øje.

Det vil samtidig sige, at I har muligheden for at tegne både faste og fleksible aftaler på rengøring. En fast aftale vil sige, at vi kommer dagligt, ugentligt eller månedligt til en fast aftalt tid og udfører lige netop de opgaver, vi har aftalt med jer.

Med en fleksibel aftale kunne det fx fungere sådan, at I kontakter os, når behovet for rengøring opstår, hvorefter vi sørger for at sende en eller flere medarbejdere ud til at løse den pågældende opgave.

Ring til os

Mandag - Fredag: kl. 7.00 - 17.00
Lørdag - Søndag: Lukket

Ring 32 53 67 81

DANSK SERVICE INDUSTRI ApS

Din professionelle leverandør indenfor rengøring siden 1924

Professionel rengøring
Når du vælger Dansk Service Industri til at varetage en opgave for dig, kan du vide dig sikker på, at vi går til opgaven med professionalisme og masser af gåpåmod.

Erhvervsrengøring på fleksibel vis
Vi varetager derfor gladeligt den daglige rengøring, hvor vi i fællesskab med jer planlægger, hvordan arbejdet skal forløbe.

Tilpasset kundens tid og behov
Det er vigtigt for os, at rengøringen passer ind i jeres almindelige dagligdag i virksomhed, ligesom jeres ønsker og behov skal være det styrende for opgaven.

Erhvervsrengøring i særklasse siden 1924

 • Vi er medlem af Danske Service
 • Rengøring siden 1924
 • Vi overholder vores aftaler
 • Vi bygger på kvalitet og faglig stolthed
 • Hos os udfører vi miljøvenlig rengøring
FÅ ET TILBUD NU