Rengøring af kontor

– Når du vælger Dansk Service Industri til at varetage en opgave for dig, kan du vide dig sikker på, at vi går til opgaven med professionalisme og masser af gåpåmod.

  • Vi er medlem af Danske Service
  • Rengøring siden 1924
  • Vi overholder vores aftaler
  • Vi bygger på kvalitet og faglig stolthed
  • Hos os udfører vi miljøvenlig rengøring
FÅ ET TILBUD NU

Kontorrengøring i København
– Vi udfører kontorrengøring i hele Københavnsområdet

På et kontor, hvor der kommer mange mennesker ind og ud – medarbejdere såvel som virksomhedens gæster – kan det være en rigtig god idé at alliere sig med et professionelt rengøringsfirma. Et sådant kan nemlig på bedste vis tage sig af den overfladiske rengøring og er samtidig opmærksom på at komme helt ind i hjørnerne og op i krogene, hvor støvet har en tendens til at gemme sig.

Med en fast aftale omkring kontorrengøring er I således sikre på et sundt indeklima til stor gavn for effektiviteten og arbejdsmiljøet.

Kontorrengøring – bevar det gode indeklima

Hos DSI tilbyder vi alle former for rengøring til erhverv – også kontorrengøring. Igennem mere end 90 år har vi beskæftiget os med at tilbyde rengøringsløsninger til det professionelle Danmark og påtager os også gerne opgaven med at holde jeres kontorfaciliteter 100 % rene. Vi udfører enhver opgave med stor respekt for jeres behov og ønsker, og vi går gerne det ekstra skridt for at overgå jeres forventninger til resultat og service.

Som rengøringsfirma har vi en klar holdning til rene omgivelser og et sundt indeklima. En holdning vi har givet videre til vores medarbejdere, som hver eneste dag gør en stærk indsats, når det kommer til rengøringen af såvel virksomheders som det offentlige Danmarks kontorfaciliteter.

Fleksible aftaler med kontorrengøring fra DSI

Hvad enten I har behov for en fast aftale, hvor vi kommer dagligt, ugentligt eller månedligt, eller der i stedet er behov for en løsning, hvor I kontakter os, når behovet for kontorrengøring opstår, stå står vi og vores medarbejdere klar til at varetage opgaven. Samtidig varetager vi gerne opgaverne med tømning af skraldespande, opfyldning på toiletter samt rengøring af køkken, kantine og omklædningsrum.

Uforpligtende tilbud på kontorrengøring i København

Såfremt I er interesserede i at høre mere om, hvordan vi arbejder med kontorrengøring i København, står vi altid klar til at tage et møde med jer herom. Her gennemgår vi sammen jeres kontorfaciliteter for derved at finde ud af, hvad der bedst muligt kan svare sig for lige netop jeres virksomhed. I den forbindelse giver vi også gerne et – i øvrigt fuldt ud uforpligtende – tilbud på den pågældende opgave.

Kontakt DSI og hør mere om kontorrengøring i din virksomhed

Kunne I tænke jer at høre mere om kontorrengøring ved DSI og hvad vi kan gøre for lige netop jeres virksomhed? Så kontakt DSI allerede i dag og lad os sammen finde den løsning, der passer jer bedst. Vi arbejder ud fra et ønske om 100 % kundetilfredshed og netop derfor går vi også rigtig langt i forsøget på at indfri selvsamme ambition.

Her er ingen opgave for stor eller lille, og vi står klar til at rykke ind og klare jeres kontorrengøring, lige når I har brug for det!

Ring til os

Mandag - Fredag: kl. 7.00 - 17.00
Lørdag - Søndag: Lukket

Ring 32 53 67 81

DANSK SERVICE INDUSTRI ApS

Din professionelle leverandør indenfor rengøring siden 1924

Professionel rengøring
Når du vælger Dansk Service Industri til at varetage en opgave for dig, kan du vide dig sikker på, at vi går til opgaven med professionalisme og masser af gåpåmod.

Erhvervsrengøring på fleksibel vis
Vi varetager derfor gladeligt den daglige rengøring, hvor vi i fællesskab med jer planlægger, hvordan arbejdet skal forløbe.

Tilpasset kundens tid og behov
Det er vigtigt for os, at rengøringen passer ind i jeres almindelige dagligdag i virksomhed, ligesom jeres ønsker og behov skal være det styrende for opgaven.

Erhvervsrengøring i særklasse siden 1924

  • Vi er medlem af Danske Service
  • Rengøring siden 1924
  • Vi overholder vores aftaler
  • Vi bygger på kvalitet og faglig stolthed
  • Hos os udfører vi miljøvenlig rengøring
FÅ ET TILBUD NU