Håndværkerrengøring

– Når du vælger Dansk Service Industri til at varetage en opgave for dig, kan du vide dig sikker på, at vi går til opgaven med professionalisme og masser af gåpåmod.

  • Vi er medlem af Danske Service
  • Rengøring siden 1924
  • Vi overholder vores aftaler
  • Vi bygger på kvalitet og faglig stolthed
  • Hos os udfører vi miljøvenlig rengøring
FÅ ET TILBUD NU

Håndværkerrengøring København
– Vi udfører håndværkerrengøring i hele Københavnsområdet

Ved langt de fleste byggeprojekter – ja, faktisk alle – vil der på et eller flere tidspunkter i løbet af processen opstå et akut behov for rengøring af såvel byggeri som de afsluttede dele af byggeriet. Det være sig især til allersidst, hvor det hele står snorlige, næsten helt klar til at blive taget i brug. Naturligvis med undtagelse af det savsmuld, støv, mærker og deslige, de mange forskellige håndværkere måtte have efterladt sig efter deres arbejde.

Hvis I ikke selv har overskuddet til at varetage den omfattende rengøring kan det således også være en rigtig god idé at alliere sig med et professionelt rengøringsfirma. Et rengøringsfirma med erfaring, som tilgår opgaven med engagement og et ønske om at gøre en forskel ved enhver opgave.

Et sådant firma er Dansk Service Industri, og vi står klar til at varetage håndværkerrengøring i København og omegn i forbindelse med såvel store som små bygge- og renoveringsprojekter.

Håndværkerrengøring København – Vi gør rent efter håndværkerbesøg

Dansk Service Industri er et rengøringsfirma i København med mere end 90 års erfaring i ryggen. Vi har således den erfaring og knowhow, det kræver at varetage enhver rengøringsopgave – også håndværkerrengøring i København. Qua vores erfaring og på alle måder dedikerede medarbejdere kan du være sikker på et upåklageligt resultat, hver eneste gang I kontakter DSI med henblik på slutrengøring eller løbende rengøring efter håndværkere.

Vi arbejder udelukkende med professionelle, anerkendte rengøringsmidler, og det samme gør sig gældende med de maskiner, vi anvender i vores arbejde. På den måde har vi også muligheden for at komme helt ud i hjørnerne og ind i de inderste kroge – dér, hvor det kan være rigtig svært at fange støv og savsmuld på afveje.

Hvad enten der er tale om håndværkerrengøring i København eller en af vore andre ydelser, kommer vi også varetager opgaven, lige når det passer jer. Vi kommer både i og udenfor normal arbejdstid. Vores medarbejdere er alle uddannede og klar på at varetage alskens forskellige opgaver, uanset om det drejer sig om aftørring af flader, vinduesvask eller noget helt tredje.

Uforpligtende tilbud på håndværkerrengøring i København

Når I vælger DSI til at varetage jeres håndværkerrengøring i København, giver vi hellere end gerne et uforpligtende tilbud på den pågældende rengøringsopgave. Her tages der højde for rengøringens omfang samt hvilke former for rengøring, der skal foretages. Samtidig er der mulighed for at lave en aftale, hvor vi løbende kommer og rengør byggepladsen, så der er pænt og rent, når håndværkerne går i gang næste dag. På den måde er I også sikre på, at arbejdet foregår i sunde og rene omgivelser, ligesom arbejdet i rene omgivelser trods alt vil være noget lettere at gå til.

Kontakt DSI og hør mere om håndværkerrengøring i København

Kunne I tænke jer at høre mere om, hvordan vi arbejder med håndværkerrengøring i København her hos Dansk Service Industri? Så kontakt os allerede i dag og lad os sammen finde ud af, hvornår og hvordan der skal rengøres i forbindelse med det forestående bygge- eller renoveringsprojekt. Vi står ligeledes klar med råd, vejledning og sparring, så I får den bedst mulige løsning.

Ring til os

Mandag - Fredag: kl. 7.00 - 17.00
Lørdag - Søndag: Lukket

Ring 32 53 67 81

DANSK SERVICE INDUSTRI ApS

Din professionelle leverandør indenfor rengøring siden 1924

Professionel rengøring
Når du vælger Dansk Service Industri til at varetage en opgave for dig, kan du vide dig sikker på, at vi går til opgaven med professionalisme og masser af gåpåmod.

Erhvervsrengøring på fleksibel vis
Vi varetager derfor gladeligt den daglige rengøring, hvor vi i fællesskab med jer planlægger, hvordan arbejdet skal forløbe.

Tilpasset kundens tid og behov
Det er vigtigt for os, at rengøringen passer ind i jeres almindelige dagligdag i virksomhed, ligesom jeres ønsker og behov skal være det styrende for opgaven.

Erhvervsrengøring i særklasse siden 1924

  • Vi er medlem af Danske Service
  • Rengøring siden 1924
  • Vi overholder vores aftaler
  • Vi bygger på kvalitet og faglig stolthed
  • Hos os udfører vi miljøvenlig rengøring
FÅ ET TILBUD NU