Flyrengøring

– Når du vælger Dansk Service Industri til at varetage en opgave for dig, kan du vide dig sikker på, at vi går til opgaven med professionalisme og masser af gåpåmod.

  • Vi er medlem af Danske Service
  • Rengøring siden 1924
  • Vi overholder vores aftaler
  • Vi bygger på kvalitet og faglig stolthed
  • Hos os udfører vi miljøvenlig rengøring
FÅ ET TILBUD NU

Flyrengøring København
– Groundhandling af fly i alle størrelser

Med adresse i Københavns Lufthavn, er vi hos Dansk Service Industri klar til at hjælpe jer med groundhandling af fly. Vi har mange års erfaring inden for branchen, og vi stræber altid efter at være succesfulde på parametre som grundighed og punktlighed, hvilket falder i god tråd med luftbranchens værdier.
Hvis du vælger groundhandling fra Dansk Service Industri, kan du vide dig sikker på, at vi udfører en grundig servicering af flyet, mens det står på jorden ved gaten.

Fra flyet lander ved gaten, har vi mulighed for at klargøre flyet mellem ankomst og afgang. Groundhandling omfatter en lang række opgaver, der skal klargøre flyet på ny, og her har vi mulighed for at hjælpe med en grundig oprydning og rengøring af flyet og lignende opgaver. Vi stræber altid efter at minimere jeres turnaround-tid, så flyet ikke spilder dyrebar tid på jorden. Derfor udfører vi opgaverne hurtigt uden at slække på kvaliteten.

Hvorfor vælge DSI til groundhandling?

Hos Dansk Service Industri har vi eksisteret siden 1924. Vi har gennem årene beskæftiget os med en bred palet af forskellige rengøringsopgaver. På baggrund af dette, har vi valgt også at gå ind i luftfartsbranchen, hvor vi kan drage på vores mange erfaringer og kompetencer, som vi har tillært os, hvilket vi mener, gør os yderst kompetente til at løse groundhandling-opgaver.
Vi er ved Dansk Service Industri bevidste om, at flyselskaberne kræver hurtighed og effektivitet udførelsen af opgaverne, hvorfor det er noget, vi efterlever, når vi udfører opgaver.

Vi stiller altid med et skarpt mandskab, der løser opgaven til punkt og prikke, sådan flyet er klar til at modtage nye passagerer til en ny destination.

Hvis du har lyst til at høre mere om, hvordan vi hos Dansk Service Industri kan hjælpe jer med groundhandling og andre opgaver, der relaterer sig til jeres branche, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 32 53 67 81.

Vi klarer dry wash af fly

I dag foregår den udvendige rengøring af fly mange steder med dry wash. Sagen er nemlig den, at i verdens forskellige lufthavne er der typisk få selskaber, der ejer faciliteter til at vaske fly med vand, og for de andre selskaber er det en dyr affære at leje sig ind i disse faciliteter.

Dry wash er lige så effektivt som almindelige former vask, og det har tilmed den miljøvenlige fordel, at der ikke anvendes vand.

Hvordan fungerer jeres dry wash?

Dry wash omhandler udvendig vask af fly, og det kan gøres på flytyper i alle størrelser. Dry wash er relativt nyt, og de fleste steder har det kun været praktiseret i 2-3 år. Det foregår på den måde, at man anvender en specialsæbe, hvor man først fugter en moppe eller klud med væsken, hvorefter man begynder at rengøre flydelen. Her fjernes skidt, snavs og andet fra flyet effektivt.

Når rengøringen er færdig, anvendes en anden moppe, der blandt andet indeholder polish-væske, der får flyet til at fremstå skinnende og flot.
Dry wash er derfor en hurtig og effektiv måde til at klare den udvendige rengøring af flyet, og det er samtidig en relativt omkostningsbesparende metode for de fleste flyselskaber.

Våd vask på gammeldags manér

Hvad end vi løser opgaver for en lille virksomhed eller et af kontinentets største flyselskaber, anvender vi samme faglige ekspertise og høje serviceniveau, som tydeligt kan mærkes, når vi udfører våd vask på almindelig gammeldags manér.

Har I lyst til at høre mere?

Flere og flere flyselskaber tager dry wash til sig, og vi vil hos Dansk Service Industri gerne være en del af den udvikling. Med adresse i Københavns Lufthavn og mangeårig erfaring indenfor rengøringsbranchen er vi en oplagt samarbejdspartner til dry wash, groundhandling og andre opgaver.

Hvis I har lyst til at høre nærmere om, hvordan vi kan hjælpe jer med dry wash, og hvordan det virker, er I velkomne til at kontakte os på tlf. 32 53 67 81.

Ring til os

Mandag - Fredag: kl. 7.00 - 17.00
Lørdag - Søndag: Lukket

Ring 32 53 67 81

DANSK SERVICE INDUSTRI ApS

Din professionelle leverandør indenfor rengøring siden 1924

Professionel rengøring
Når du vælger Dansk Service Industri til at varetage en opgave for dig, kan du vide dig sikker på, at vi går til opgaven med professionalisme og masser af gåpåmod.

Erhvervsrengøring på fleksibel vis
Vi varetager derfor gladeligt den daglige rengøring, hvor vi i fællesskab med jer planlægger, hvordan arbejdet skal forløbe.

Tilpasset kundens tid og behov
Det er vigtigt for os, at rengøringen passer ind i jeres almindelige dagligdag i virksomhed, ligesom jeres ønsker og behov skal være det styrende for opgaven.

Erhvervsrengøring i særklasse siden 1924

  • Vi er medlem af Danske Service
  • Rengøring siden 1924
  • Vi overholder vores aftaler
  • Vi bygger på kvalitet og faglig stolthed
  • Hos os udfører vi miljøvenlig rengøring
FÅ ET TILBUD NU