Erhvervsrengøring Valby

– Når du vælger Dansk Service Industri til at varetage en opgave for dig, kan du vide dig sikker på, at vi går til opgaven med professionalisme og masser af gåpåmod.

  • Vi er medlem af Danske Service
  • Rengøring siden 1924
  • Vi overholder vores aftaler
  • Vi bygger på kvalitet og faglig stolthed
  • Hos os udfører vi miljøvenlig rengøring
FÅ ET TILBUD NU

Erhvervsrengøring i Valby

I enhver virksomhed vil der indimellem være behov for rengøring. Afhængig af rengøringens art, vil dette være dagligt, ugentligt og måske indimellem månedligt. Faktum er dog, at det er langt de færreste virksomheder, der har tid til, på daglig basis, at skulle tage sig af rengøring samtidig med at de daglige opgaver også skal løses. Frem for at skulle ansætte en medarbejder til at varetage rengøringsopgaverne, anbefaler vi, hos Dansk Service Industri derfor også, at I hyrer et eksternt rengøringsfirma til at klare jeres erhvervsrengøring i Valby.

Med et eksternt rengøringsfirma får I en fast samarbejdspartner, der rykker ind og klarer rengøringen, når I ikke har tiden til det. Samtidig slipper I for besværet med at skulle ansætte en ekstra medarbejder med løn, ferie, pension og hvad den slags ellers måtte inkludere.

Erhvervsrengøring i Valby
– Jeres garanti for et sundt indeklima

En af de vigtigste årsager til, at det er vigtigt for enhver virksomhed at kunne tilbyde medarbejder, samarbejdspartnere, kunder mv. rene omgivelser er, at selv samme danner grundlaget for et sundt indeklima. Med et sundt indeklima kommer også et langt mere behageligt arbejdsmiljø, hvor medarbejderne kan yde deres suverænt bedste, til stor gavn for effektiviteten og derved også produktiviteten. Ligeledes giver det besøgende et indtryk af professionalitet.

Professionel sparringspartner på erhvervsrengøring i Valby

Hos Dansk Service Industri har vi mere end 90 års erfaring med industri- og erhvervsrengøring i Valby og resten af hovedstadsområdet. Vores kunder indbefatter store og små virksomheder, institutioner boligselskaber samt det offentlige Danmark. Vi arbejder ud fra principper om grundighed, punktlighed og naturligvis et tårnhøjt kvalitetsniveau. Disse og vores store ekspertise med rengøring er en af grundene til, at vi er vores kunders foretrukne samarbejdspartner, når det kommer til erhvervsrengøring i Valby.

Respekt for den enkelte kunde – DSI tilbyder erhvervsrengøring i Valby

Vi tilbyder erhvervsrengøring i Valby til såvel store som små virksomheder og påtager os alle slags opgaver. Det kan være enkeltstående rengøringsopgaver, hovedrengøring, håndværkerrengøring eller måske noget helt andet. Vigtigst af alt er det dog, at rengøringen foregår med udgangspunkt i jeres ønsker og behov, så I får lige nøjagtig det, der er brug for. Vi arbejder for at overgå kundernes forventninger, og det gør vi, uanset om der er tale om det praktiske arbejde eller kundeservice.

Med Dansk Service Industri i rollen som jeres eksterne rengøringsfirma, tilbydes i både faste og fleksible aftaler. En fleksibel aftale kan blandt andet indebære, at I kontakter os, når behovet for rengøring opstår, hvorefter vi sender den eller de rette medarbejdere ud til at løse den specifikke opgave. Med en fast aftale får I derimod muligheden for udførligt at planlægge, hvornår rengøringsopgaverne skal løses, fra tidspunkter til hyppighed. Det kan være, der er behov for daglig rengøring af kantine, omklædningsrum, toiletter og deslige, men det kan også være, der blot er behov for ugentlige besøg.

Brug for hjælp til erhvervsrengøring i Valby? – kontakt Dansk Service Industri

Mangler I hjælp til at klare rengøringen i jeres virksomhed? Så tøv ikke og kontakt Dansk Service Industri allerede i dag og lad os sammen finde ud af, hvad jeres behov i forhold til erhvervsrengøring i Valby egentlig er! Vi står ligeledes klar med råd, vejledning og stor erfaring til at vurdere, hvad jeres behov helt konkret er.

Ring til os

Mandag - Fredag: kl. 7.00 - 17.00
Lørdag - Søndag: Lukket

Ring 32 53 67 81

DANSK SERVICE INDUSTRI ApS

Din professionelle leverandør indenfor rengøring siden 1924

Professionel rengøring
Når du vælger Dansk Service Industri til at varetage en opgave for dig, kan du vide dig sikker på, at vi går til opgaven med professionalisme og masser af gåpåmod.

Erhvervsrengøring på fleksibel vis
Vi varetager derfor gladeligt den daglige rengøring, hvor vi i fællesskab med jer planlægger, hvordan arbejdet skal forløbe.

Tilpasset kundens tid og behov
Det er vigtigt for os, at rengøringen passer ind i jeres almindelige dagligdag i virksomhed, ligesom jeres ønsker og behov skal være det styrende for opgaven.

Erhvervsrengøring i særklasse siden 1924

  • Vi er medlem af Danske Service
  • Rengøring siden 1924
  • Vi overholder vores aftaler
  • Vi bygger på kvalitet og faglig stolthed
  • Hos os udfører vi miljøvenlig rengøring
FÅ ET TILBUD NU