Erhvervsrengøring Taastrup

– Når du vælger Dansk Service Industri til at varetage en opgave for dig, kan du vide dig sikker på, at vi går til opgaven med professionalisme og masser af gåpåmod.

 • Vi er medlem af Danske Service
 • Rengøring siden 1924
 • Vi overholder vores aftaler
 • Vi bygger på kvalitet og faglig stolthed
 • Hos os udfører vi miljøvenlig rengøring
FÅ ET TILBUD NU

Erhvervsrengøring i Taastrup

Når virksomheden skal holdes pæn og ren for medarbejdere, kunder samt andre gæster, står vi, hos Dansk Service Industri klar til at rykke ind og klare opgaven for jer. Vi tilbyder erhvervsrengøring i Taastrup og resten af hovedstadsområdet.

Ligesom jer, ved vi, at en af de største forudsætninger for et sundt, behageligt og ikke mindst professionelt udseende arbejdsmiljø er, at der er pænt og rent. Dette skaber et godt indeklima, så medarbejderne har muligheden for at yde deres bedste, men samtidig skaber det også et godt indtryk for de besøgende, der fra tid til anden kommer i jeres virksomhed.

Erhvervsrengøring i Taastrup
– En fast sparringspartner

Med mere end 90 års erfaring og en central beliggenhed i Københavns Lufthavn har vi hjulpet kunder fra alle typer brancher og i alle størrelser med alt, fra rengøring til kontor og industri til groundhandling af fly. Således kan I også trygt regne med Dansk Service Industri, når det kommer til erhvervsrengøring i Taastrup.

Hos Dansk Service Industri tror vi fuldt og fast på traditionelle dyder såsom punktlighed, grundighed og et tårnhøjt kvalitetsniveau – noget, vi samtidig også forventer af vores medarbejdere. Det er derfor også engagerede folk, vi sender ud til jer i forbindelse med erhvervsrengøring i Taastrup. De tilgår enhver opgave med respekt for kunden og et ønske om at gøre en positiv forskel.

Fleksible aftaler på erhvervsrengøring i Taastrup

Når I kontakter Dansk Service Industri med henblik på erhvervsrengøring, er det op til jer at vælge, om der skal tegnes en fast eller fleksibel aftale. En af de suverænt største fordele ved at vælge en fast aftale er, at vi så kommer på i forvejen aftalte tidspunkter og klarer rengøringen for jer. Det være sig morgen, middag, aften eller på et tidspunkt derimellem.

Med en fast aftale behøver I altså ikke forholde jer til, hvornår der trænger til at blive gjort rent, og hvem der skal gøre det. Alt det er noget, vi tager os af, når vores medarbejdere kommer forbi, og I skal således blot bekymre jer om at løse de daglige opgaver og gøremål.

Vælger I derimod en fleksibel aftale, er der mulighed for, at I blot ringer, når behovet for rengøring opstår. Herefter finder vi den eller de rette medarbejdere til at klare opgaven, og som derpå kommer ud og rengør jeres lokaler.

Uforpligtende tilbud på erhvervsrengøring i Taastrup

Prisen på erhvervsrengøring i Taastrup afhænger helt og holdent af omfanget af de opgaver, der skal løses. Hos Dansk Service Industri giver vi dog hellere end gerne et uforpligtende tilbud, hvad enten der er tale om en fast, tilbagevendende aftale omkring erhvervsrengøring eller I har behov for hjælp til en enkeltstående opgave.
Når det kommer til erhvervsrengøring i Taastrup kan vi, hos Dansk Service Industri blandt andet tilbyde:

 • Tømning af skraldespande samt opfyldning på toiletter
 • Gulvservice, herunder støvsugning, gulvvask og tæpperens
 • Aftørring af flader
 • Rengøring af køkken og kantine
 • Rengøring af toiletter, bad og omklædningsrum

Hos Dansk Service Industri bestræber vi os på at levere så miljøvenlig og skånsom rengøring som overhovedet muligt. Denne tilgang gennemsyrer alt, hvad vi laver, fra arbejdsmetoder og arbejdsmaskiner til anvendelse af skånsomme rengøringsmidler. Vi tror fuldt og fast på, at dette gavner såvel kunder og miljø som vores medarbejdere.

Kontakt DSI og hør mere om erhvervsrengøring i Taastrup

Har I brug for et professionelt rengøringsfirma, der kan komme og tage sig af rengøringen af jeres virksomhed? Så kontakt Dansk Service Industri allerede i dag og lad os fortælle jer meget mere om, hvordan vi hver evig eneste dag hjælper en lang række forskellige kunder med erhvervsrengøring i Taastrup.

Ring til os

Mandag - Fredag: kl. 7.00 - 17.00
Lørdag - Søndag: Lukket

Ring 32 53 67 81

DANSK SERVICE INDUSTRI ApS

Din professionelle leverandør indenfor rengøring siden 1924

Professionel rengøring
Når du vælger Dansk Service Industri til at varetage en opgave for dig, kan du vide dig sikker på, at vi går til opgaven med professionalisme og masser af gåpåmod.

Erhvervsrengøring på fleksibel vis
Vi varetager derfor gladeligt den daglige rengøring, hvor vi i fællesskab med jer planlægger, hvordan arbejdet skal forløbe.

Tilpasset kundens tid og behov
Det er vigtigt for os, at rengøringen passer ind i jeres almindelige dagligdag i virksomhed, ligesom jeres ønsker og behov skal være det styrende for opgaven.

Erhvervsrengøring i særklasse siden 1924

 • Vi er medlem af Danske Service
 • Rengøring siden 1924
 • Vi overholder vores aftaler
 • Vi bygger på kvalitet og faglig stolthed
 • Hos os udfører vi miljøvenlig rengøring
FÅ ET TILBUD NU