Erhvervsrengøring Rødovre

– Når du vælger Dansk Service Industri til at varetage en opgave for dig, kan du vide dig sikker på, at vi går til opgaven med professionalisme og masser af gåpåmod.

 • Vi er medlem af Danske Service
 • Rengøring siden 1924
 • Vi overholder vores aftaler
 • Vi bygger på kvalitet og faglig stolthed
 • Hos os udfører vi miljøvenlig rengøring
FÅ ET TILBUD NU

Erhvervsrengøring i Rødovre

Hvem står for rengøringen i jeres virksomhed, når medarbejderne har travlt med kundemøder, messer, produktion eller andre daglige opgaver? I rigtig mange moderne virksomheder er tiden der ganske enkelt ikke til også at skulle gøre rent, svinge kosten mv. Netop derfor kan det være en rigtig god idé at alliere sig med enten en fastansat rengøringsmedarbejder eller alternativt et eksternt rengøringsfirma.

Fordelen ved at vælge et eksternt firma til at klare rengøringen af jeres virksomhed er, at I slipper for ansættelseskontrakter, ferie og pension. I stedet betaler i udelukkende for den tid og arbejdskraft, det tager at løse den pågældende opgave.

Et sundt indeklima med erhvervsrengøring i Rødovre

Nu er det mest naturlige spørgsmål så nok, om grundig rengøring virkelig er så vigtig? Hos Dansk Service Industri er vi ikke i tvivl – det er det. Både for jer, jeres medarbejdere og for den måde, hvorpå jeres virksomhed fremstår, når I får gæster på besøg. Med jævnlig rengøring skaber I de suverænt bedste betingelser for et behageligt arbejdsmiljø, og vores erfaringer taler deres eget helt tydelige sprog. Det kan ses på effektiviteten, medarbejdernes engagement og loyalitet samt meget andet.

Mere end 90 års erfaring med erhvervsrengøring i Rødovre

Hos Dansk Service Industri har vi mere end 90 års erfaring med erhvervsrengøring i Rødovre. Vores referencer spænder vidt og bredt, fra store og små virksomheder til institutioner, boligselskaber og deslige. Vi arbejder ud fra traditionelle principper som grundighed, punktlighed og et højt kvalitetsniveau. Disse udgør fundamentet for den rengøring, vi kan tilbyde jer og vores andre kunder, når vi beskæftiger os med erhvervsrengøring i Rødovre. Således er det også jeres garanti for en fast samarbejdspartner, hvor 100 % kundetilfredshed ikke blot er en mulighed – det er et ufravigeligt krav i det arbejde, vi hver evig eneste dag udfører.

Erhvervsrengøring i Rødovre – baseret på jeres behov og ønsker

Når I bestiller rengøring igennem Dansk Service Industri garanterer vi samtidig for erhvervsrengøring i Rødovre, der udføres fuldstændig med udgangspunkt i jeres ønsker og behov. Det vil sige, at I selv får lov til at bestemme, hvor ofte vi skal komme forbi, hvilke opgaver der skal løses og hvorvidt vi skal komme fast eller når I kontakter os.

Blandt vores mange forskellige ydelser, kan vi, hos Dansk Service Industri tilbyde jer:

 • Tømning af skraldespande samt opfyldning på toiletter
 • Gulvservice, herunder støvsugning, gulvvask og tæpperens
 • Aftørring af flader
 • Rengøring af køkken og kantine
 • Rengøring af toiletter, bad og omklædningsrum

Dette er blot noget af det, vi kan tilbyde jer, når det kommer til erhvervsrengøring i Roskilde. Skulle I have behov for eller ønske om andre og mere eller mindre komplekse løsninger, er I naturligvis altid velkomne til at kontakte os. Med vores mange års erfaring og store ekspertise inden for industri- og erhvervsrengøring, finder vi helt sikkert en løsning, der passer jeres behov.

Mangler I hjælp til erhvervsrengøring i Rødovre?

Kunne I tænke jer at høre mere om, hvordan vi arbejder med erhvervsrengøring i Rødovre og omegn? Så kontakt Dansk Service Industri allerede i dag og lad os finde ud af, hvordan vi bedst muligt varetager rengøringen af jeres virksomhed.
Foruden rengøring tilbyder vi råd, vejledning og løbende sparring, så I til enhver tid får det, I har behov for og ikke betaler for mere end det.

Ring til os

Mandag - Fredag: kl. 7.00 - 17.00
Lørdag - Søndag: Lukket

Ring 32 53 67 81

DANSK SERVICE INDUSTRI ApS

Din professionelle leverandør indenfor rengøring siden 1924

Professionel rengøring
Når du vælger Dansk Service Industri til at varetage en opgave for dig, kan du vide dig sikker på, at vi går til opgaven med professionalisme og masser af gåpåmod.

Erhvervsrengøring på fleksibel vis
Vi varetager derfor gladeligt den daglige rengøring, hvor vi i fællesskab med jer planlægger, hvordan arbejdet skal forløbe.

Tilpasset kundens tid og behov
Det er vigtigt for os, at rengøringen passer ind i jeres almindelige dagligdag i virksomhed, ligesom jeres ønsker og behov skal være det styrende for opgaven.

Erhvervsrengøring i særklasse siden 1924

 • Vi er medlem af Danske Service
 • Rengøring siden 1924
 • Vi overholder vores aftaler
 • Vi bygger på kvalitet og faglig stolthed
 • Hos os udfører vi miljøvenlig rengøring
FÅ ET TILBUD NU