Erhvervsrengøring Lyngby

– Når du vælger Dansk Service Industri til at varetage en opgave for dig, kan du vide dig sikker på, at vi går til opgaven med professionalisme og masser af gåpåmod.

 • Vi er medlem af Danske Service
 • Rengøring siden 1924
 • Vi overholder vores aftaler
 • Vi bygger på kvalitet og faglig stolthed
 • Hos os udfører vi miljøvenlig rengøring
FÅ ET TILBUD NU

Erhvervsrengøring i Lyngby

I en virksomhed, hvor der hver eneste dag kommer rigtig mange mennesker, hvad enten der er medarbejdere, kunder eller samarbejdspartnere, vil der fra tid til anden være behov for grundig rengøring. Det kan være dagligt, særligt mindre opgaver såsom støvsugning, gulvvask og rengøring af toilet- og omklædningsfaciliteter. Det kan dog også være ugentligt, hvor der tørres støv af mv. Faktum er dog, at der i rigtig mange virksomheder – store såvel som små – simpelthen ikke er tid til at smide de daglige opgaver til fordel for rengøring. Samtidig kan det være dyrt at skulle ansætte en medarbejder, dedikeret til rengøring.

Derfor vælger langt de fleste virksomheder i dag at ansætte et eksternt rengøringsfirma til at klare såvel kontor- og industrirengøring samt andre former for erhvervsrengøring. Et eksternt rengøringsfirma skal ikke holde ferie, betales pension eller have sygeløn, og et sådant kommer kun efter aftale med jer.

Erhvervsrengøring i Lyngby
– Professionel rengøring til erhvervslivet

En sådan virksomhed er Dansk Service Industri. Vi tilbyder professionel erhvervsrengøring i Lyngby til både virksomheder, boligselskaber samt institutioner og andre dele af det offentlige Danmark. Vigtigst af alt er dog, at vi løser alle opgaver med afsæt i vores mere end 90 års erfaring med alskens forskellige kunder i hele hovedstadsområdet.

Som eksternt rengøringsfirma tilbyder vi at rykke ind og klare rengøringen, når medarbejderne går hjem, så der er skinnende rent til næste arbejdsdags begyndelse.

Erhvervsrengøring i Lyngby med respekt for den enkelte kunde

Når I vælger Dansk Service Industri til at løse en given rengøringsopgave eller som jeres faste eksterne rengøringsfirma, så går vi rigtig langt for at sikre, at I får lige netop det, I har brug for. Vi arbejder ud fra principper om grundighed, punktlighed og et tårnhøjt kvalitetsniveau, så vi i sidste ende kan tilbyde vores mange forskellige kunder rengøring i verdensklasse og ditto kundeservice.

Blandt vores ydelser kan I vælge imellem:

 • Tømning af skraldespande samt opfyldning på toiletter
 • Gulvservice, herunder støvsugning, gulvvask og tæpperens
 • Aftørring af flader
 • Rengøring af køkken og kantine
 • Rengøring af toiletter, bad og omklædningsrum

Det er vigtigt for Dansk Service Industri at udføre vores arbejde så forsvarligt som overhovedet muligt. Derfor vægter vi også at tilbyde vores kunder rengøring, der foregår på miljøvenlig vis. Med rengøring udført af en af vores medarbejdere, kan I altså være sikre på, at alt fra arbejdsmetoder og –maskiner til valg af rengøringsmidler tager sit udgangspunkt i netop denne overbevisning.

Skræddersyede aftaler på erhvervsrengøring i Lyngby

Hvad angår erhvervsrengøring i Lyngby er det muligt at tegne såvel fleksible som faste aftaler. Med en fast aftale sørger vi for at udfærdige en nøje plan over, hvornår og hvor ofte rengøringen skal udføres. Ligeledes hjælper vi jer med at finde ud af, hvilke ydelser der ideelt set kan være behov for, når I vælger Dansk Service Industri som jeres eksterne rengøringsfirma. En fleksibel aftale giver jer derimod den frihed, at I selv kontakter os, når behovet for rengøring opstår. Herefter sørger vi for at finde den eller de rette medarbejdere til at udføre den pågældende opgave, og de vil så komme ud til jer i henhold til aftalt tid.

Kontakt DSI og hør mere om erhvervsrengøring i Lyngby

Mangler I hjælp fra et eksternt rengøringsfirma i forbindelse med erhvervsrengøring i Lyngby? Så kontakt Dansk Service Industri allerede i dag og lad os finde ud af, hvordan jeres behov er i forhold til rengøring af virksomhedens lokaler, maskineri og deslige. Vi står altid klar med råd, vejledning og knowhow som kundernes foretrukne rengøringsfirma i Lyngby.

Ring til os

Mandag - Fredag: kl. 7.00 - 17.00
Lørdag - Søndag: Lukket

Ring 32 53 67 81

DANSK SERVICE INDUSTRI ApS

Din professionelle leverandør indenfor rengøring siden 1924

Professionel rengøring
Når du vælger Dansk Service Industri til at varetage en opgave for dig, kan du vide dig sikker på, at vi går til opgaven med professionalisme og masser af gåpåmod.

Erhvervsrengøring på fleksibel vis
Vi varetager derfor gladeligt den daglige rengøring, hvor vi i fællesskab med jer planlægger, hvordan arbejdet skal forløbe.

Tilpasset kundens tid og behov
Det er vigtigt for os, at rengøringen passer ind i jeres almindelige dagligdag i virksomhed, ligesom jeres ønsker og behov skal være det styrende for opgaven.

Erhvervsrengøring i særklasse siden 1924

 • Vi er medlem af Danske Service
 • Rengøring siden 1924
 • Vi overholder vores aftaler
 • Vi bygger på kvalitet og faglig stolthed
 • Hos os udfører vi miljøvenlig rengøring
FÅ ET TILBUD NU