Erhvervsrengøring Kastrup

– Når du vælger Dansk Service Industri til at varetage en opgave for dig, kan du vide dig sikker på, at vi går til opgaven med professionalisme og masser af gåpåmod.

  • Vi er medlem af Danske Service
  • Rengøring siden 1924
  • Vi overholder vores aftaler
  • Vi bygger på kvalitet og faglig stolthed
  • Hos os udfører vi miljøvenlig rengøring
FÅ ET TILBUD NU

Erhvervsrengøring i Kastrup

Dansk Service Industri rykker ind og klarer erhvervsrengøring i Kastrup, når det passer jer. Vi tilbyder at varetage alt, fra den daglige rengøring såsom tømning af skraldespande, støvsugning og gulvvask, rengøring af kantine- og omklædningsområder samt meget andet.

Som professionelt rengøringsfirma har vi kunder i alskens forskellige brancher, store såvel som små virksomheder i hele hovedstadsområdet.

Skab et sundt indeklima med erhvervsrengøring i Kastrup

Med jævnlig rengøring af jeres kontor-, lager- og produktionsfaciliteter er I med til at sikre et sundt indeklima. Noget, der først og fremmest er til stor gavn for virksomhedens ansatte og deres produktivitet. Dertil kommer sig naturligvis den store bonus, at I kan byde kunder, samarbejdspartnere og andre besøgende velkomne i flotte lokaler, der emmer af professionalitet. Der er altså flere forskellige grunde til, at I med fordel kan vælge et erfarent rengøringsfirma til at varetage erhvervsrengøringen for jeres virksomhed i Kastrup.

Den opgave står vi, hos Dansk Service Industri klar til at varetage for jer!

Erhvervsrengøring i Kastrup med afsæt i 90 års erfaring

Hos Dansk Service Industri kan vi byde på mere end 90 års erfaring med alle former for industri- og erhvervsrengøring i Kastrup og resten af hovedstadsområdet. Vi sætter kvalitet og kundetilfredshed frem for noget andet – de selv samme værdier, som vi også sørger for at give videre til vores medarbejdere, når de er ude for at løse en rengøringsaftale for en af vores kunder. Vi sørger for at komme helt op i hjørnerne og helt ud i de yderste kroge for at fange det støv, mange ellers ikke ser.

Det er jeres garanti for rengøring i verdensklasse, løst af et fuldt ud professionelt og engageret rengøringsfirma med såvel værdier som referencer i orden!

Skræddersyede aftaler på erhvervsrengøring i Kastrup

Når I vælger Dansk Service Industri til at stå for rengøringen af jeres virksomhed, har I muligheden for at tegne en 100 % skræddersyet aftale. Her får I selv muligheden for at vælge hvilke ydelser, vi skal udføre – og naturligvis hvor ofte rengøringen skal foregå. Hvad enten der er behov for daglig rengøring, oprydning og vedligeholdelse eller I derimod har behov for grundig rengøring en gang om måneden, står vi klar til at tage os af det. Samtidig tilbyder vi industrirengøring, hvor vi sørger for rengøring af produktions- og lagerhaller, herunder også maskiner, så de til enhver tid fungerer upåklageligt.
Foruden faste aftaler på erhvervsrengøring, tilbyder vi, hos Dansk Service Industri naturligvis også at lave en mere fleksibel aftale. En fleksibel aftale betyder, at I blot ringer, når behovet for rengøring opstår og så sørger vi derfra for at sætte en eller flere medarbejdere ud til at løse den pågældende opgave.

Brug for hjælp til erhvervsrengøring i Kastrup?
– Kontakt Dansk Service Industri allerede i dag!

Kunne I tænke jer at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe netop jeres virksomhed med erhvervsrengøring i Kastrup og resten af hovedstadsområdet? Hos Dansk Service Industri står vi klar til at tilbyde jer vores ekspertise samt råd og vejledning, så I får netop den skræddersyede løsning på erhvervsrengøring i Kastrup, der passer jer bedst muligt. Kontakt os derfor allerede i dag og lad os stå for rengøringen i jeres virksomhed!

Ring til os

Mandag - Fredag: kl. 7.00 - 17.00
Lørdag - Søndag: Lukket

Ring 32 53 67 81

DANSK SERVICE INDUSTRI ApS

Din professionelle leverandør indenfor rengøring siden 1924

Professionel rengøring
Når du vælger Dansk Service Industri til at varetage en opgave for dig, kan du vide dig sikker på, at vi går til opgaven med professionalisme og masser af gåpåmod.

Erhvervsrengøring på fleksibel vis
Vi varetager derfor gladeligt den daglige rengøring, hvor vi i fællesskab med jer planlægger, hvordan arbejdet skal forløbe.

Tilpasset kundens tid og behov
Det er vigtigt for os, at rengøringen passer ind i jeres almindelige dagligdag i virksomhed, ligesom jeres ønsker og behov skal være det styrende for opgaven.

Erhvervsrengøring i særklasse siden 1924

  • Vi er medlem af Danske Service
  • Rengøring siden 1924
  • Vi overholder vores aftaler
  • Vi bygger på kvalitet og faglig stolthed
  • Hos os udfører vi miljøvenlig rengøring
FÅ ET TILBUD NU