Erhvervsrengøring Herlev

– Når du vælger Dansk Service Industri til at varetage en opgave for dig, kan du vide dig sikker på, at vi går til opgaven med professionalisme og masser af gåpåmod.

 • Vi er medlem af Danske Service
 • Rengøring siden 1924
 • Vi overholder vores aftaler
 • Vi bygger på kvalitet og faglig stolthed
 • Hos os udfører vi miljøvenlig rengøring
FÅ ET TILBUD NU

Erhvervsrengøring i Herlev

En af de suverænt største forudsætninger for et godt arbejdsmiljø er et – mindst – lige så sundt indeklima. Ja, og forudsætningen for det sunde indeklima starter naturligvis med, at arbejdsarealerne er pæne, ordentlige og vigtigst af alt – rene. Rengjorte omgivelser gør det således lettere for jeres medarbejde at udføre deres arbejde ordentligt. Det være sig uanset, om de sidder på kontor, arbejder i produktionen eller står og pakker på et lager. Altså bør I som virksomhed tilbyde jeres medarbejdere et rent arbejdsmiljø, så de kan løse de daglige opgaver bedst muligt.

Hos Dansk Service Industri ved vi dog godt, at det er langt de færreste virksomheder, hvor der, foruden de daglige opgaver, også er tid til at gøre rent, rydde op og deslige. Ligesom rigtig mange andre virksomheder tror vi derfor også på fornuften i at vælge et eksternt rengøringsfirma, der kan komme og rengøre såvel indendørs som udendørs – hvor end behovet for erhvervsrengøring nu måtte være.

Erhvervsrengøring i Herlev – Sådan arbejder vi

Med Dansk Service Industri får I et rengøringsfirma med mere end 90 års erfaring, når det kommer til at tilbyde rengøring til det professionelle Danmark. Vi har samarbejdet med såvel store som små virksomheder og er vant til alt, fra enkeltstående rengøringsopgaver i forbindelse med slutrengøring efter håndværkere til daglig rengøring hos nogen af områdets største virksomheder. Som rengøringsfirma står vi for engagement, kvalitet og 100 % kundetilfredshed. Således kan I også føle jer helt sikre på et skinnende resultat, uanset hvilken opgave I hyrer os til at løse.

Foruden store og små virksomheder, tilbyder Dansk Service Industri ligeledes erhvervsrengøring i Herlev til institutioner, organisationer, boligselskaber samt mange andre, hvor jævnlig rengøring af den ene eller anden årsag er nødvendig.

Erhvervsrengøring i Herlev med respekt for jeres ønsker og behov
De ydelser vi kan tilbyde vores kunder i forbindelse med erhvervsrengøring i Herlev, tager til enhver tid udgangspunkt i hver enkelt kundes særegne behov. Måske foretrækker I, at Dansk Service Industri, som jeres fasttilknyttede rengøringsfirma, rykker ind om eftermiddagen eller aftenen, når I går hjem. Vi kommer også gerne tidlig morgen, så I kan møde ind til nyrengjorte omgivelser.

Blandt vores ydelser inden for erhvervsrengøring i Herlev, kan I blandt andet vælge imellem:

 • Gulvrengøring, herunder støvsugning, gulvvask og tæpperens
 • Aftørring af flader
 • Rengøring af køkken, kantine, omklædningsrum og toiletfaciliteter
 • Vinduesvask
 • Tømning af skraldespande samt opfyldning på toiletter

Fleksible aftaler på erhvervsrengøring i Herlev

Fra faste aftaler om daglig, ugentlig eller månedlig rengøring til fleksible aftaler, hvor I kontakter os, når behovet for rengøring opstår, så står vi klar til at løse enhver given opgave, når I kontakter os derom. Dansk Service Industri mener vi det alvorligt, når vi siger, at erhvervsrengøring i Herlev skal foregå med udgangspunkt i den specifikke kundes ønsker og behov, så I får en løsning, I er fuldt ud tilfredse med, og som I føler lever op til jeres forventninger.

Kontakt Dansk Service Industri for hjælp til erhvervsrengøring i Herlev
Kunne I tænke jer at høre mere om, hvordan vi, hos Dansk Service Industri arbejder med erhvervsrengøring i Herlev og omegn? Så kontakt os allerede i dag og lad os sammen finde ud af, hvilke konkrete behov, I måtte have i forhold til den forestående rengøringsopgave. Med engagement og et tårnhøjt ambitionsniveau står vi klar til at løse alskens rengøringsopgaver for lige netop jeres virksomhed!

Ring til os

Mandag - Fredag: kl. 7.00 - 17.00
Lørdag - Søndag: Lukket

Ring 32 53 67 81

DANSK SERVICE INDUSTRI ApS

Din professionelle leverandør indenfor rengøring siden 1924

Professionel rengøring
Når du vælger Dansk Service Industri til at varetage en opgave for dig, kan du vide dig sikker på, at vi går til opgaven med professionalisme og masser af gåpåmod.

Erhvervsrengøring på fleksibel vis
Vi varetager derfor gladeligt den daglige rengøring, hvor vi i fællesskab med jer planlægger, hvordan arbejdet skal forløbe.

Tilpasset kundens tid og behov
Det er vigtigt for os, at rengøringen passer ind i jeres almindelige dagligdag i virksomhed, ligesom jeres ønsker og behov skal være det styrende for opgaven.

Erhvervsrengøring i særklasse siden 1924

 • Vi er medlem af Danske Service
 • Rengøring siden 1924
 • Vi overholder vores aftaler
 • Vi bygger på kvalitet og faglig stolthed
 • Hos os udfører vi miljøvenlig rengøring
FÅ ET TILBUD NU