Erhvervsrengøring Glostrup

– Når du vælger Dansk Service Industri til at varetage en opgave for dig, kan du vide dig sikker på, at vi går til opgaven med professionalisme og masser af gåpåmod.

  • Vi er medlem af Danske Service
  • Rengøring siden 1924
  • Vi overholder vores aftaler
  • Vi bygger på kvalitet og faglig stolthed
  • Hos os udfører vi miljøvenlig rengøring
FÅ ET TILBUD NU

Erhvervsrengøring i Glostrup

Hvem står for rengøringen i jeres virksomhed? Hos Dansk Service Industri ved vi, at rigtig mange virksomheder har så mange opgaver, kundemøder mv. i deres dagligdag, at der sjældent også er tid til at varetage rengøringsopgaver. Særligt i større virksomheder, hvor virksomhedens forskellige afdelinger kan gøre det svært at lave en koordineret – intern – indsats i forhold til rengøring, oprydning og vedligeholdelse.

Således kan det i langt de fleste tilfælde være en rigtig fornuftig investering at hyre et eksternt rengøringsfirma til at komme ind og varetage de daglige, ugentlige eller månedlige rengøringsopgaver, når jeres personale går hjem efter en lang dag.

Et sådant firma er Dansk Service Industri!

Erhvervsrengøring i Glostrup – Med afsæt i mere end 90 års erfaring

Vi har samarbejdet med rigtig mange forskellige store, små og mellemstore virksomheder i hele hovedstadsområdet. Vores arbejde med erhvervsrengøring tager sit afsæt i vores mere end 90 års erfaring med rengøring til det professionelle Danmark. Med nøgleord som engagement, kvalitet, erfaring og naturligvis ekspertise inden for industri- og erhvervsrengøring står vi klar til at påtage os enhver rengøringsopgave for jer og alle vores andre kunder.

Vores medarbejdere trænes løbende, så vi har mulighed for at tilbyde den mest professionelle og i øvrigt miljøvenlige rengøring som overhovedet muligt. Det være sig uanset, om der er tale om en lille lokal detailbutik, eller om der er tale om en større industrivirksomhed i Glostrup.

Uforpligtende tilbud på erhvervsrengøring i Glostrup

Hos Dansk Service Industri tilbyder vi såvel faste som fleksible aftaler, afhængig af jeres behov. Det vil sige, at vi hellere end gerne indgår en fast aftale med virksomheden om, at vi kommer dagligt eller eventuelt ugentligt og udfører det arbejder, som vi sammen er blevet enige om. Det kan være alt, fra tømning af skraldespande og opfyldning på toiletter til gulvrengøring, aftørring af flader samt industrirengøring i produktions- og lagerhaller.

Med en fleksibel aftale er der muligheden for, at I blot ringer, når behovet for erhvervsrengøring i Glostrup opstår. Herefter sørger vi for at finde en eller flere medarbejdere, der kan komme ud til jer og løse den pågældende opgave.

Samtidig gives der gerne et uforpligtende tilbud på den aftale, vi nu engang indgår. Derved har I muligheden for at overveje, om vores ekspertise inden for erhvervsrengøring i Glostrup harmonerer med de behov, som jeres virksomhed måtte have.

Erhvervsrengøring i Glostrup ved DSI – vi lytter til jeres ønsker og behov!

Som rengøringsfirma har vi, mere end noget andet, fokus på vores kunders ultimative tilfredshed med de ydelser, vi hver eneste dag leverer. Netop derfor er det også så vigtigt for os, at rengøringsopgaver i så vid udstrækning som muligt foregår på kundens præmisser – med udgangspunkt i vedkommendes specifikke ønsker og behov.
Det vil altså sige, at vi tager os god tid til at finde ud af, hvad det konkret er, I måtte have behov for, når vi taler om erhvervsrengøring i Glostrup. Det kan være tidspunktet for rengøringen, omfanget af de rengøringsopgaver, der skal udføres samt meget andet, som vi sammen finder ud af, inden en konkret aftale indgås.

Hjælp til erhvervsrengøring i Glostrup? – Kontakt DSI allerede i dag!

Mangler I et professionelt og ikke mindst erfarent rengøringsfirma, der kan træde til og ordne rengøringsopgaverne? Så kontakt Dansk Service Industri allerede i dag og lad os sammensætte en aftale, der imødeser jeres behov og ønsker i forhold til erhvervsrengøring i Glostrup! Vi står klar med råd, vejledning og mere end 90 års erfaring til at løse rengøringsopgaver i verdensklasse.

Ring til os

Mandag - Fredag: kl. 7.00 - 17.00
Lørdag - Søndag: Lukket

Ring 32 53 67 81

DANSK SERVICE INDUSTRI ApS

Din professionelle leverandør indenfor rengøring siden 1924

Professionel rengøring
Når du vælger Dansk Service Industri til at varetage en opgave for dig, kan du vide dig sikker på, at vi går til opgaven med professionalisme og masser af gåpåmod.

Erhvervsrengøring på fleksibel vis
Vi varetager derfor gladeligt den daglige rengøring, hvor vi i fællesskab med jer planlægger, hvordan arbejdet skal forløbe.

Tilpasset kundens tid og behov
Det er vigtigt for os, at rengøringen passer ind i jeres almindelige dagligdag i virksomhed, ligesom jeres ønsker og behov skal være det styrende for opgaven.

Erhvervsrengøring i særklasse siden 1924

  • Vi er medlem af Danske Service
  • Rengøring siden 1924
  • Vi overholder vores aftaler
  • Vi bygger på kvalitet og faglig stolthed
  • Hos os udfører vi miljøvenlig rengøring
FÅ ET TILBUD NU