Erhvervsrengøring Ballerup

– Når du vælger Dansk Service Industri til at varetage en opgave for dig, kan du vide dig sikker på, at vi går til opgaven med professionalisme og masser af gåpåmod.

  • Vi er medlem af Danske Service
  • Rengøring siden 1924
  • Vi overholder vores aftaler
  • Vi bygger på kvalitet og faglig stolthed
  • Hos os udfører vi miljøvenlig rengøring
FÅ ET TILBUD NU

Erhvervsrengøring i Ballerup

Fra tid til anden – dagligt, ugentligt og månedligt – opstår der rengøringsopgaver i enhver virksomhed. Det være sig store såvel som små – og dem derimellem. Hos Dansk Service Industri er vi dog klar over, at det er langt de færreste virksomheder, hvor tiden i virkeligheden er der til, at medarbejderne selv kan varetage disse rengøringsopgaver. Der er opgaver, kundemøder og deslige, som naturligvis først og fremmest skal passes.

Er I derfor på udkig efter en seriøs virksomhed, der står klar til at klare rengøringen i jeres virksomhed? En virksomhed, der forstår vigtigheden af grundighed, fleksibilitet og en – til enhver tid – god dialog med den enkelte kunde.

Erhvervsrengøring i Ballerup – Baseret på KnowHow og mere end 90 års erfaring

DSI er et fuldt ud professionelt rengøringsfirma. Vi har i mere end 90 år beskæftiget os med alskens rengøringsopgaver og –aftaler inden for industriens verden. Netop derfor er vi heller ikke bange for at påtage os opgaven med rengøring af jeres virksomhed i Ballerup! Med afsæt i vores mange års erfaring på området, vores medarbejderes engagement og et ønske om altid at gøre en positiv forskel for vores kunder, står vi klar til at klare lige netop de opgaver omkring rengøring og oprydning, som I ikke selv har tiden til i det daglige.

Igennem årene har vi samarbejdet med en lang række forskellige kunder, fra flyselskaber og stor virksomheder til institutioner, kommuner og deslige. Således kan I altså også være helt sikre på et professionelt resultat, når I vælger DSI til at varetage erhvervsrengøring i Ballerup.

Erhvervsrengøring i Ballerup med udgangspunkt i kundens ønsker og behov
Med en aftale om erhvervsrengøring i Ballerup med DSI har I selv muligheden for at få indflydelse på, hvornår og hvor ofte der er behov for rengøring. Det vil sige, at vi står klar til at rykke ind med rengøring, når jeres medarbejdere tager hjem – eller i løbet af dagen hvis det passer jer bedre. Ligeledes er det helt op til jer, om det er hele virksomheden, kontorer såvel som lager- og produktionslokaler, der skal rengøres eller om der i stedet er behov for daglig vedligeholdelse. Det kunne være tømning af skraldespande, rengøring af omklædningsrum og opfyldning på toiletfaciliteter.

Uanset hvad, så får I selv lov til at bestemme, i hvilket omfang I har behov for, at DSI kommer forbi.

Fleksible og faste aftaler på erhvervsrengøring i Ballerup

Frekvensen af rengøringen er ligeledes op til jer. Hos DSI giver vi naturligvis gerne vores besyv med på, hvor ofte der optimalt set skal rengøres i virksomheden, men om det skal være dagligt, ugentligt eller månedligt afhænger helt og holdent af jeres behov og ønsker. Der er selvfølgelig også den mulighed, at I blot kontakter os, når behovet for erhvervsrengøring i Ballerup opstår, og så sørger vi for at finde den eller de medarbejdere, der bedst muligt løser den pågældende opgave.

Kontakt DSI for hjælp til erhvervsrengøring i Ballerup

Kunne I tænke jer at lave en fast aftale omkring erhvervsrengøring i Ballerup med DSI? Eller har I spørgsmål til, hvordan vi, som rengøringsfirma, arbejder med såvel rengøring som de produkter, der anvendes i vores arbejde? Vi står til enhver tid klar med råd, vejledning og sparring, så vi sammen skaber de bedste betingelser for et sundt indeklima i jeres virksomhed. Kontakt os derfor allerede i dag og hør mere om mulighederne for erhvervsrengøring i Ballerup.

Ring til os

Mandag - Fredag: kl. 7.00 - 17.00
Lørdag - Søndag: Lukket

Ring 32 53 67 81

DANSK SERVICE INDUSTRI ApS

Din professionelle leverandør indenfor rengøring siden 1924

Professionel rengøring
Når du vælger Dansk Service Industri til at varetage en opgave for dig, kan du vide dig sikker på, at vi går til opgaven med professionalisme og masser af gåpåmod.

Erhvervsrengøring på fleksibel vis
Vi varetager derfor gladeligt den daglige rengøring, hvor vi i fællesskab med jer planlægger, hvordan arbejdet skal forløbe.

Tilpasset kundens tid og behov
Det er vigtigt for os, at rengøringen passer ind i jeres almindelige dagligdag i virksomhed, ligesom jeres ønsker og behov skal være det styrende for opgaven.

Erhvervsrengøring i særklasse siden 1924

  • Vi er medlem af Danske Service
  • Rengøring siden 1924
  • Vi overholder vores aftaler
  • Vi bygger på kvalitet og faglig stolthed
  • Hos os udfører vi miljøvenlig rengøring
FÅ ET TILBUD NU